Inspiratie- en themawandelingen voor particulieren, organisaties en bedrijven

Regelmatig organiseer ik inspiratie- en themawandelingen voor particulieren. Daarnaast houd ik (op aanvraag) wandelingen die gericht zijn op het voorkomen en reduceren van stress- en burn-outklachten, of op een ander thema dat relevant is voor de organisatie. Deze wandelingen kunnen door werkgevers ingezet worden voor hun personeel en hiervoor wordt een offerte op maat gemaakt.

Inspiratiewandelingen

In deze wandelingen ligt de nadruk op bezinning en (zelf)reflectie. Je gaat ontdekken wat de natuur jou te zeggen heeft en hoe je dit kunt linken aan je eigen leven. Deze wandelingen helpen je om over een bepaald onderwerp wat dieper na te denken en dat (indien gewenst) met elkaar of je wandelmaatje te delen. Al je zintuigen worden geactiveerd door te luisteren naar bijbelteksten, verhalen en gedichten en te zien, proeven, ervaren wat de natuur je wil geven. En dat alles met beide benen op de grond.

Themawandelingen voor organisaties en bedrijven

Voor organisaties en bedrijven houd ik (op aanvraag) wandelingen die gericht zijn op het voorkomen of reduceren van stress- en burn-outklachten. Deze wandelingen kunnen door werkgevers ingezet worden voor hun personeel en hiervoor wordt een offerte op maat gemaakt. Het doel van deze wandelingen is om in een ontspannen setting meer kennis en informatie over (de aanloop naar) stress en burn-outklachten te krijgen en praktische stress reducerende tools aan te leren die werknemers direct kunnen toepassen op hun werk- en privésituatie.

Ook bestaat de mogelijkheid om een wandeling/ training op maat te ontwerpen, met specifieke thema’s die relevant zijn voor de organisatie.

Door het speelse en interactieve karakter zijn deze wandelingen/ trainingen ook zeer geschikt voor teambuilding of teamuitjes. Neem voor meer informatie contact met mij op.

Themawandelingen voor particulieren

Deze wandelingen hebben een speels, interactief en informatief karakter rondom een specifiek thema. We trekken als groep met elkaar op en beleven deze wandeling echt samen. Het doel van deze wandelingen is om in een ontspannen speelse setting meer kennis over het onderwerp te krijgen en praktische tools aan te leren die je direct kunt toepassen op je werk- en privésituatie. Particulieren kunnen op verzoek themawandelingen aanvragen voor een groep vrienden/familie/collega’s. Neem hiervoor contact met mij op om af te stemmen wat de wensen zijn.