Ontdek wie je bent met Playmobil

Playmobil is een prachtig hulpmiddel om te ontdekken welke patronen er vroeger in je leven zijn ontstaan. Deze patronen spelen in het heden vaak nog een rol en kunnen je belemmeren om echte keuzevrijheid te ervaren. We gaan 2 uur lang op een interactieve wijze aan de slag om de dynamiek in jouw binnenwereld in kaart te brengen. Vanuit het verleden gaan we naar het heden en je gaat ontdekken wat er met jou gebeurt in contact met je familie of als je iemand tegen komt die in jouw allergie zit. Je kijkt vanuit een ander perspectief naar jezelf waardoor je begrijpt waarom je de dingen doet zoals je ze doet, terwijl je misschien iets anders zou willen. Deze workshop geeft je inzichten die je helpen om andere keuzes te kunnen maken. Tijdens een coachingstraject maak ik gebruik van Playmobil, maar oodegenen die geen traject volgen wil ik de kans bieden om meer zicht te krijgen op de innerlijke dynamiek. De workshop kan individueel of samen met een partner, familielid of vriend(in) gevolgd worden. Het tarief is per workshop. Voor grotere groepen (max. 10 personen) huur ik een aparte ruimte en maak ik een passende offerte op aanvraag. 

Mindful wandelcoaching

We gaan tijdens deze wandeling vooral plezier maken met elkaarIn deze workshop ga je  genieten van het NU zodat je geen besef van tijd meer zult hebben. Laat je horloge en mobiel dus maar thuisJe leert op een goede manier adem te halen en we gaan grappige interactieve spelletjes doen die je bewust maken van je lijf. Ik ga je stress verminderende vaardigheden aanleren die je in je dagelijkse leven makkelijk kunt toepassen. Ik heb geen vast programma, omdat ik deze aanpas aan de dynamiek van de groep. Laat je verrassen,  trek de stoute schoenen aan en ENJOY!

Tip: plan deze workshop als onderdeel van je familie of vrienden uitje voorafgaand aan een high tea, high wine of etentje. Gegarandeerd gezellig! Of boek deze workshop als lunchwandeling met je collega’sIn overleg bepalen we de locatie in de omgeving van Ede. Ik ben voor deze workshop op vrijdag en zaterdag beschikbaar.